Lataa
Leikkausveitsi Kirschen Taivutettu 3353
14 95

Leikkausveitsi Kirschen Taivutettu 3353

Kaksipuolinen leikkausveitsi sopii kolmiulotteisten kappaleiden kaarevien muotojen leikkaamiseen.

1495 
Voit syöttää haluamasi määrän tähän kenttään

Leikkausveitsi Kirschen Taivutettu 3353

Kaksipuolinen leikkausveitsi sopii kolmiulotteisten kappaleiden kaarevien muotojen leikkaamiseen.

Tuotenumero 11040017
EAN-koodi 4016649033534
Tuotemerkki Kirschen
Tyyppi Veitsi
  • Terän muoto: taivutettu
  • Sopii: puutöihin
  • Kädensijan materiaali: valkopyökki
  • Terän materiaali: hiilipitoinen työkaluteräs
  • Paino (netto): 26 g

Kirscherin tehdas on toiminut vuodesta 1858 lähtien. Tehdas on nykyään osittain automatisoitu, mutta siitä huolimatta useat työvaiheet tehdään yhä käsityönä. Kirschenin pitkä kokemus valmistajana takaa korkealaatuisen lopputuloksen.

Sinua saattaisi kiinnostaa nämä
     
    Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
    Espoo Valitse Valittu
    Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
    La 9.00 - 18.00
    Su 10.00 - 18.00
    info.espoo@bauhaus.fi
    Ajo-ohjeet Lisätietoja
    Lahti Valitse Valittu
    Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
    La 9.00 - 18.00
    Su 10.00 - 18.00
    info.lahti@bauhaus.fi
    Ajo-ohjeet Lisätietoja
    Oulu Valitse Valittu
    Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
    La 9.00 - 18.00
    Su 10.00 - 18.00
    info.oulu@bauhaus.fi
    Ajo-ohjeet Lisätietoja
    Tampere Valitse Valittu
    Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
    La 9.00 - 18.00
    Su 10.00 - 18.00
    info.tampere@bauhaus.fi
    Ajo-ohjeet Lisätietoja
    Turku Valitse Valittu
    Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
    La 9.00 - 18.00
    Su 10.00 - 18.00
    info.turku@bauhaus.fi
    Ajo-ohjeet Lisätietoja
    Vantaa Valitse Valittu
    Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
    La 9.00 - 18.00
    Su 10.00 - 18.00
    info.vantaa@bauhaus.fi
    Ajo-ohjeet Lisätietoja